Debreceni Tudakozó

Keresés eredménye:  mosás tevékenységre Hajdú-Bihar megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok:2

Cégbemutató:

Gondtalan Évek Wellness Otthon

Hétköznapjaink egyre gyorsuló világában olyan sok inger és káros hatás ér bennünket, hogy valóban szükségünk van "professzionális pihenésre" és feltöltődésre. Reggel fáradtan ébred és borúsan látja a világot? Úgy érzi a nyugdíjba vonulással mellékvágányra került, nem tud mit kezdeni a szabadidejével?

A Gondtalan Évek Wellness Otthona egy olyan komplex egészségmegőrző és wellness programot ajánl Önnek, amelyben nemcsak egyszerűen pihen, hanem megadja önmagának mindazt a kényeztetést, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz, ellazuláshoz vezet.

Gondtalan Évek Wellness Otthon

 A wellness szó jelentése nem más, mint a jó közérzet. Jólét a testnek, léleknek és a szellemnek egyaránt. Egy szakszerű wellness kúra amellett, hogy hozzájárul a megfelelő fizikai állapot és fittség kialakításához, kihat a testi és szellemi egészségre, a mentális közérzetre, valamint javítja a fizikai és szellemi teljesítő képességet.

A luxus szolgáltatásokat biztosító Wellness Otthon, Veresegyház  Budapesti út 96-98 szám alatt található. 770 m2-es épületben kényelmes szobákkal, úszómedencével, szaunával, élményfürdővel, tornateremmel várjuk, a megérdemelt pihenésre vágyó nyugdíjasok jelentkezését.                  
Gondtalan Évek Wellness Otthonunkba: szolgáltatásainkkal és odaadó személyzetünkkel megteremtjük azt az atmoszférát, hol a mindennapi fáradtságot és stresszt kipiheni, testileg és lelkileg feltöltődik és derűsen néz újabb kihívások elé.ű

Gondtalan Évek Wellness Otthon

A Gondtalan Évek Wellness Otthon wellness szolgáltatásainak, szerves részei az alábbiak:
-különböző testmozgások, sportlehetőségek
-Általános állapotfelmérés
-Diétás és wellness tanácsadás
-Ideális környezet kialakítása (ágy megközelíthetőség, szoba levegőztetés stb.)
-Fontos életjelek megfigyelése (testhőmérséklet, RR, pulzus, bőrszín, légzés, vércukor   stb.)
-Állapotnak megfelelő étkeztetés (pld. Diéta, )
-Otthoni teendők körében segítségnyújtás ( pld. Takarítás, gyógyszerkiváltás, fürdetés, mosás)
-Személyszállítás (pld. Orvosi vizsgálatra, terápiás kezelésre.)
-Heti egy alkalommal Orvosi ellenőrzés.
-Uszoda korlátlan használata,
-Szauna használat
-Kondicionáló terem használat
-Jakuzzi használat

Beköltözési díj 2-4 mFt-ig (szobamérettől függően)
Ellátás 160.000 Forint/hó/fő

Gondtalan Évek Wellness Otthon

Tevékenységek:

Állapotnak megfelelő étkeztetés, Általános állapotfelmérés, Diétás és wellness tanácsadás, Fontos életjelek megfigyelése, fürdetés, gyógykezelések, gyógyszerkiváltás, Heti egy alkalommal Orvosi ellenőrzés, Jakuzzi használat, Kondicionáló terem használat, masszázsok, mosás, Otthoni teendők körében segítségnyújtás, sportlehetőségek, stressz és feszültség levezetés, Szauna használat, személyszállítás, takarítás, Uszoda korlátlan használata, ülönböző testmozgások, vízhez kapcsolódó tevékenységek, wellness otthon, idősek otthona

Telephelyek, elérhetőségek:

Szőnyegtisztítás Debrecen

(Hajdú-Biharmegye)

Cégbemutató:

Szőnyegtisztítás Debrecen

2012 óta tisztítunk szőnyegeket Kelet-Magyarországon egyedülálló technológiával. Debrecenben, a Füredi u. 98. szám alatt található a szőnyegtisztító üzemünk, ahol speciális szőnyegtisztító gépekből álló gépsorral végezzük a szőnyegek tisztítását. Több ezer négyzetméter szőnyeget kitisztítottunk már, így nagy tapasztalattal rendelkezünk. Szinte valamennyi szőnyegtípus tisztítását tudjuk vállalni. 

Vállaljuk a szőnyegek háztól-házig szállítását is, 10 m2 felett ingyenesen Debrecen területén, így nem kell a szőnyeget cipelni, illetve a személygépkocsiba betuszkolni. A szőnyegek szállítását előzetes egyeztetést követően, gyűjtő fuvarokban vállaljuk délelőtti órákban, ezért kedvező áru, illetve díjmentes a szállítás. Egyedi szállítási igényeket, illetve vidéki szállítást csak külön ármegállapodással kapacitástól függően tudunk vállalni.

Természetesen a szőnyegeket üzemünkbe is be lehet szállítani, amennyiben nem szükséges a házhozszállítás.  A szőnyegek tisztítását rövid határidővel (2-3 nap) tudjuk vállalni, mivel modern technológiánknak köszönhetően a szőnyegek igen hamar megszáradnak.

Vállalunk szőnyegeken kívül egyéb mosást is, nagy terjedelmű függönyök, ágytakarók, plüssállatok, párnák, szivacsok stb. mosodai mosását is.

Szőnyegtisztítás Debrecen

Szőnyegtisztítás Debrecen

Szőnyegtisztítás Debrecen

Szőnyegtisztítás Debrecen

Tevékenységek:

szőnyegtisztítás Debrecen, szőnyegtisztítás háztól házig Debrecen, , függöny mosás, ágytakaró mosás, gyapjú szőnyeg tisztítás, kézi szövésű szőnyeg tisztítás

Telephelyek, elérhetőségek:

4032 Debrecen, Füredi u. 98.
Mobil: 06 (20) 950-5515
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat