Debreceni Tudakozó

Keresés eredménye:  törölközőszárító radiátor Debrecen tevékenységre Hajdú-Bihar megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

A MINIKALOR KFT.  radiátorcsalád tagjai formatervezett, törölközőszárítós csőradiátorok, melyek a modern belsőépítészeti igényeknek is megfelelő fűtéstechnikai berendezések.
A fűtőtestek a különböző típusoknak megfelelően ívelt, szimmetrikus és aszimmetrikus kivitelben is készíthetőek.
A rendelhető színek széles skálája és a radiátorok karcsú, esztétikus formája biztosítja a harmonikus illeszkedést bármely helyiség szín- és berendezésvilágába. Gyorsan és könnyen hozzáférhetően tisztíthatóak.  Alkalmazhatók egy és kétcsöves, alsó és felső elosztású fűtési rendszerekhez egyaránt.
A radiátorok elektromos fűtőbetéttel is működtethetők, melyek kizárólag alulról felfelé csatlakoztatható a G1/2”-os belső menetes csatlakozócsonkhoz. Ez utóbbi megoldási formával a központi fűtési rendszer szüneteltetése esetén is biztosítja a lakás egyes helyiségének igény szerinti melegen tartását.
Különösen igényes és esztétikus rögzítést biztosít az egyes típusoknál a fehér valamint a krómozott színben kapható műanyag kivitelű radiátortartó, amellyel a fűtőtest csatlakozócsonkja középvonalának faltól való távolsága 60-70 mm, illetve 64-74 mm távolságban szabadon állítható.
A radiátorok felületvédelmi és festési eljárás foszfátozást követő elektrosztatikus porszórással történik. Kívánságra a standard kiviteltől eltérő egyedi méretek gyártását is vállaljuk.

Törölközőszárító radiátor Debrecen, Törölközőszárító radiátor gyártás, Törölközőszárító radiátor forgalamazás - Minikalor Kft.

Törölközőszárító radiátor Debrecen, Törölközőszárító radiátor gyártás, Törölközőszárító radiátor forgalamazás - Minikalor Kft.

Tevékenységek:

formatervezett törölközőszárító radiátor, radiátorok elektromos fűtőbetéttel, törölközőszárító radiátor, törölközőszárító radiátor elektromos fűtőbetéttel, törölközőszárító radiátor forgalmazás, törölközőszárító radiátor gyártás, törölközőszárítós csőradiátorok, törölközőszárító radiátor Debrecen

Telephelyek, elérhetőségek:

4000 Debrecen,
Telefon: 06 (96) 543-040, 06 (96) 543-023, 06 (96) 355-054
Mobil: 06 (30) 396-1787
Fax: 06 (96) 543-041
Email: 
Email
Email
Weblap: 

Kapcsolat