Debreceni Tudakozó

Keresés eredménye:  pálinkafőzde Hajdú-Bihar megye tevékenységre Hajdú-Bihar megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Hosszúpályi Szeszfőzde

Szeszfõzdénk Hosszúpályi Nagyközségben (innen a weboldal címe is: hpszeszfozde) található a hajdúbagosi út mellett, jelenlegi általunk üzemeltett formájában 2004 óta mûködik családi vállalkozás keretein belül. Technológiánk 2 fõzõ (400 és 500 literes) -és 2 finomító rézüstbõl áll és gõzkazán biztosítja energia ellátásukat. Csak és kizárólag bérfõzést végzünk, ami azt jelenti, hogy a fõzetõ által hozott cefrét fõzzük ki, amibõl a kész pálinkáját kapja vissza. Vállaljuk gyümölcs cefre és törköly feldolgozását is, minimálisan 200 litert tudunk fogadni.

Amennyiben cefréje van amit szeretne kifõzetni, érdemes melõbb elõjegyeztetni (telefonon vagy személyesen) azt, hogy még az Ön által igényelt idõpontig kész lehessen, ne csússzon ki az idõbõl (fõleg kora õsszel). Jó minõségû cefre készítéséhez néhány jó tanácsot talál oldalunkon, vagy hívjon minket bizalommal, szívesen segítünk ingyenes tanácsadással. Kérésére korlátozott számban kölcsön hordót biztosítunk, illetve cefréje elszállításában is tudunk segíteni.

Hosszúpályi Szeszfőzde

Bérfõzés keretein belül a jelenlegi hatályos jogszabály szerint (2015. január 01.-tõl) 1 naptári évben 86 liter 50%-os pálinka fõzethetõ személyenként (közös háztartásonként), amit kedvezményes (50%-os) bérfõzésiSZESZADÓ terhel. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy vissza lett állítva 2010-es év elõtti állapot. Az így elkészült és átvett pálinkát értékesíteni nem szabad, kereskedelmi forgalomba nem hozható ebben a formában! Az e mennyiség felett történõ pálinkát már a teljes, 100%-os adó terheli.

Ahhoz, hogy valaki pálinkát fõzessen (18. életévét betöltött személy) adminisztációhoz, regisztrációhoz következõ adatokra lesz szükség:

- fõzetõ neve - fõzetõ adóazonosító jele (száma) - születési évszám (csak az év) - fõzetõ lakcíme és értesítési telefonszáma
Ezen felül természetesen a jó minõségû és kierjedt cefrére lezárt hordókban (lehetõség szerint NÉVVEL ellátva) és a kész pálinkához szükséges tárolóedényekre, kannákra lesz szükség. Figyelem! Ecetes, dohos, büdös és penészes cefréket NEM tudunk átvenni és kifõzni! Idõpont egyeztetéshez, cefre elõjegyzéshez hívja bármelyik telefonszámunkat.

Tevékenységek:

szeszfőzde, Hosszúpályi szeszfőzde, szeszfőzde Hajdú-Bihar megye, pálinkafőzde, pálinkafőzde Hosszúpályi, pálinkafőzde Hajdú-Bihar megye

Telephelyek, elérhetőségek:

4274 Hosszúpályi, Molnárkút u. 2.
Mobil: 06 (30) 382-3133
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat