Debreceni Tudakozó

Keresés eredménye:  autóápolás tevékenységre Hajdú-Bihar megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Ipari Tisztítószerek - Novitas Brill Kft.

Cégünk, a Novitas Brill Kft. családi vállalkozásként alakult. Az alapvető koncepciónk az volt, hogy egy nagy kereskedelmi gyakorlatot szerzett ügyvezetővel, Madarasi Istvánnal, hozzunk létre egy vállalkozást, ahol átfogó rendszerű, minden terméket magába foglaló, és tevékenységet felölelő, takarítással, tisztítással és úgynevezett higiéniával kapcsolatos terméket forgalmazunk.
Szétnéztünk a piacon és nem találtunk Hajdú-Bihar megyében olyan céget, ahol azalaptakarítástól a személyi higiéniáig mindent felölelően, minden terméket be lehetne szerezni. Ennek a hiánynak a megszüntetése volt fő vezérlő elvünk, ezért a kialakított termékköreink is e köré csoportosultak.
Természetesen a meglévő, addigi tapasztalatainkat felhasználva, szerződött partnereink nagy magyar gyártók, melyek az úgynevezett ipari tisztítószereket forgalmazzák. Ennek megfelelően több olyan termékcsaládunk van, amely kiskereskedelmi forgalomban nem található, csak közvetlen felhasználók részére forgalmazzuk, illetőleg a személyi higiéniával kapcsolatosan a kéztörlőpapírtól kezdve a kézápolóig, a fertőtlenítő szerekig, amelyeket használnak az egészségügyi intézményekn elég széles palettán. ez többféle változatban megtalálható cégünknél.
A másik termékcsoportunk, amely szintén a tisztításhoz tartozik, az autóápolási és üzemeltetési szerek forgalmazása. Itt a MEDIKÉMIA Rt. által gyártott PREVENT márkatermék az amelyet a megyében a Novitas Brill kft.-hez köthetnek és kínálatunkban megtalálhatnak. Debrecen városában az autós nagykereskedéseket, illetve a környék üzemanyagtöltő állomásait is mi látjuk el a PREVENT termékcsaláddal.
Az építőiparban a fagyálló folyadékok egyre nagyobb teret hódítanak. Légkondicionáló berendezések, nagyipari hűtőházak üzemeltetéséhez elengedhetetlen hűtőközeg termékpalettánk része.
ISO minősítéssel ellátott termékek forgalmazásával minden igényt teljesíteni tudunk partnereink felé.
Folyamatosan megújuló, a piac igényeihez alkalmazkodó tevékenységünkkel és teljesítménnyel biztosítjuk cégünk fejlődését. Ehhez járulhat hozzá az is, hogy cégünk több munkatársát a Munkaügyi Központon keresztül, munkanélküliként alkalmaztuk. Egy csapatként dolgozunk a cégünk jelszaváért,"A GAZDASÁGOS HIGIÉNIÁÉRT". Sok apró lépéssel, folyamatos megfeleléssel kívánjuk meglévő és leendő partnereinket kiszolgálni, megelégedettségüket fokozni. Ma már elmondhatjuk, hogy a Novitasnév igazi partneri kapcsolatot, megbecsülést jelent.
A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek. Örömmel tudatjuk Önnel, hogy cégünk AA (dupla A) tanúsítvánnyal rendelkezik, erre a magyarországi vállalatok csupán 1,75 %-a jogosult.

Ipari Tisztítószerek - Novitas Brill Kft.

Tevékenységek:

takarítóeszközök, tisztítószerek, toalettpapír, szemeteszsákok, autóápolási cikkek, ipari tisztítószerek, mosogatószerek, fertőtlenítők, felülettisztítók, mosószerek, felmosókocsik, moppok, ipari porszívók, takarítógépek, papírhigiéniai termékek és eszközök, papírtörölközők, ipari törlők, fagyállók, szélvédőmosók, flakon, adagolók, háztartási eszközök, fertőtlenítés, kereskedelem, ipari tisztítószerek Debrecen, medikémia, Prevent termékek, flakonok, autós termékek, Festékek, Nicro termékek, papíráru, személyi higiénia, takarító eszközök, takarítókocsik, tisztítás, fagyálló, hűtőfolyadék, autóápolás, kéztörlőpapír adagoló, szappanadagolók, toalettpapír adagoló, szélvédőmosó, elektronikai tisztítószerek, fékfolyadék, ioncserélt víz, aeroszolos festékek, ecsetelős festékek, hígitók

Telephelyek, elérhetőségek:

4030 Debrecen, Karabély u. 4.
Telefon: 06 (52) 419-947
Mobil: 06 (20) 965-0999, 06 (30) 606-4500
Fax: 06 (52) 419-947
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat